MakeupRSaveti

MakeupRSaveti

02 January 2015

My 2015. Wish List

Imam nekoliko dana odmora, pa sam rešila da napišem post... Potpuno mi je neobično da ne moram da jurim na 100 strana, trenutno mi je jedina obaveza da učim. Tako sva nenaviknuta na slobodno vreme, premišljala sam se kojim postom da započnem Novu Godinu... Ideje su išle od laka za nokte koji volim, preko MOTD, do ne znam ni ja čega, ali mislim da je najbolje da "otvorim sezonu" svojom wish list-om za ovu tek započelu godinu.


1) Urban Decay Primer Potion - do sada sam, pored drogerijskih baza za senku, koristila Too Faced o kojoj sam pisala OVDE i njom sam više nego zadovoljna, ali došlo je vreme da se proba nešto novo, a po brojnim recenzijama, rekla bih podjednako dobro.


2) Mac Pro LongWear korektor - imam njihove tečne pudere i baš sam zadovoljna, a sada je vreme za jedan korektor... Od Dijane sam čula samo reči hvale, jedino se premišljam za nijansu, ali to ću već odlučiti kada budem u radnji. Nadam se...


3) Ardell Demi Whispies - do sada sam uglavnom koristila kineske veštačke trepavice, ali u mom gradu je sve manji izbor istih, uglavnom su u ponudi one koje vrište "veštaci kupljeni kod Kineza", tako da sam u radnjici u kojoj kupujem NYX kozmetiku kupila ove trepavice, nosila ih more puta i sada ih želim opet. Izgledaju kao da sam se potrudila prilikom nanošenja maskare, a mogu se iskoristiti baš dosta puta ako ih lepo čuvate.




4) Hoola bronzer by Benefit - obožavam dobre mat bronzere! Obožavam! Dok sam provodila sate gledajući Youtube videe stranih vlogerki, bar u svakom drugom je pominjan Hoola bronzer. Nisu ni meni čupava usta, želim i ja jedan primerak za sebe!



5) Chanel maskara za volumen - meni dužina trepavica nije problem, problem je što mi većina maskara pre ili posle počnu tako da slepljuju trepavice, tako da izgledaju kao nožice od pauka. Mislim da bi ova lepa maskara rešila većinu mojih životnih problema.


6) Inglot gel ajlajner - malo su mi dosadili gel ajlajneri koje trenutno posedujem, a verujem da ću ih potrošiti u dogledno vreme, pa je sledeći na mojoj listi ovaj Inglot. Volim dobar ajlajner, mislim da ću se sa ovim divno slagati. 


9) Aura kozmetički gliter - opštepoznata činjenica je moja opsednutost šljokicama, tako da sam poželela da posedujem jednu teglicu ovih magičnih šljoki, ali u nežnije roze nijansi (#111), kojim planiram da napravim tutorijal uskoro, tako da ću uskoro morati da ispunim sebi ovu želju.


10)  Urban Decay Naked 2 Basics - dugo sam razgledala sve verzije naked paleta, i ova je definitivno najviše po mom ukusu. Ništa ne daje na otmenosti našminkanog oka kao dobra mat senka, tako da bih volela da je ova paletica moja.



Eto, to su moje želje za ovu godinu, nadam se da ću većinu ispuniti. Kao i do sada, suzdržavaću se od kupovine bespotrebnih stvari, da bih sebi mogla da priuštim ono što zaista želim i što ću koristiti, jer se uvek nerviram kad vidim koliko sam šminke nagomilala, a koristim 5% od svega toga.

Imate li vi neku specijalnu želju?


14 comments:

  1. Sviđa mi se tvoja lista, kvalitetna je, ostvariva i korisna! Jedino što ja moram nadodati da sam probala i UD primer potion i TF shadow insurance i na mojim kapcima UD nije kvalitetom i dugotrajnošću niti blizu, ali baš me zanimaju tvoji dojmovi. Pozdrav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopada, iskreno, želim npr. celu MAC radnju, ali sam se trudila da budem realna :)
      Uh, nadam se da će mi se dopasti baza, moram da probam :)
      Kiss

      Delete
  2. Sviđa mi se tvoja wishlista :). I ja bih voljela probati Urban Decay Primer Potion.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je :) Nadam se da će nam se obema uskoro ukazati prilika :)

      Delete
  3. Hoola bronzer je stvarno bas cesto koriscen proizvod na yt-u.
    Ja i dalje imam zeljice iz drogerija, za ove skuplje proizvode imam vremena :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samo polako... Mene raduje bilo kakva šminka, samo da je kvalitetna :)

      Delete
  4. Lijepa lista, ima stvarčica koje bih i ja htjela(npr. UD Naked Basics 2). Što se Primer Potiona tiče, meni je odličan, ali ja nemam jako masne kapke. Meni je idući na redu Too Faced :D
    Chanel maskaru sam probala i nisam nešto pretjerano oduševljena, za tu cijenu se može kupiti puno boljih maskara, po mom mišljenju. Ali opet, ja imam dosta kratke trepavice tako da nekome s dužim će sigurno bolje odgovarati.
    U svakom slučaju, sretna nova! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. E, super, nemam ni ja masne kapke, pa verujem da će mi odgovarati :) Taman da zarotiramo :D
      Hm, onda ću razmisliti pre nego što je kupim...
      Hvala, takođe, sve najlepše ti želim <3

      Delete
  5. Super ti je wishlista :)
    Par stvarčica sa slika imam(UDpp, UD basics i Hoola),
    i podržavam kupovinu istih,
    dok sam ubeđena da bih se sve ulepila sa ovom
    Le Volume de Chanel maskarom :D
    Uopšte mi ne odgovaraju takve četkice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :))) Onda je to provereno dobro, samo ću još razmisliti za maskaru, Tamelie i ti ste me bacile u dilemu :D

      Delete
  6. Taj prajmer i ja zelim, imala sam mali tester i savrsen je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mora uskoro biti naš, i to full size :)))

      Delete
  7. Divna ti je wishlista :)
    Ja bih voljela probati ovu Chanel maskaru za volumen ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hval, Ivo :)) Nadam se da ćeš uskoro probati, ja sam je pre neki dan dobila na poklon, ali nisam još isprobala :)

      Delete