MakeupRSaveti

MakeupRSaveti

02 November 2014

NYX Gel Liner & Smudger Dark Brown - gel ajlajner

Sastavni deo moje (svako)dnevne šminke je ajlajner. Nekad tanji, nekad deblji, nekad mačkasti, ali uvek prisutan. 

Pošto se šminkam rano ujutru, često mi je crni ajlajner too much, pa sam se mesecima premišljala koji braon da uzmem, kao blažu varijantu. Odlučila sam se za NYX gel Liner & Smudger u nijansi Dark Brown


U staklenoj je teglici i sadrži 3 g proizvoda. Ja sam se odlučila za tamnobraon od 5 nijansi koje su u ponudi. Za nanošenje koristim kosu sintetičku četkicu. Iz prvog poteza se dobija "puna" boja, pa ne morate nekoliko puta da prelazite da biste pojačali intenzitet. Za nijansu je suvlji od Maybelline gel eyelinera o kome sam ranije pisala, tako da mi je u početku bilo malo neobično, jer je navika čudo.



Pored toga što se može koristiti za svoju glavnu namenu, kao ajlajner, služi i kao podloga za smokey eye, tako što se na pokretni deo kapka nanese, a zatim razmaže. Upravo zbog te namene je bolje što je nešto suvlji, jer nema preslikavanja. Izdržava ceo dan, bez mrdanja sa mesta i ne bledi.


Kupila sam ga u radnjici Beauty Concept u mom gradu, koja je distributer za Alexandar Cosmetics. A ako nemate sreće da u vašem gradu postoji takva radnjica, ili vas mrzi da idete u šoping (što se meni često dešava), možete da naručite sa sajta AC. Mene je gotovo mesecima mrzelo da na putu sa posla svratim i konačno kupim svoj primerak i padalo mi je na pamet da naručim online... Cena je 846 RSD. 

Ovako ajlajner izgleda na oku...   Na poslednjoj fotografiji je swatch ajlajnera nakon što sam ga ukvasila i trljala prstom. Kao što vidite, nije se razmazao.

Ako ne znate kako da nanesete ajlajner, a volele bi da imate pogled mačkice, nadam se da će vam ovaj video tutorijal sa sajta madi.rs biti od pomoći.

Inače, u poslednje vreme sam isprobala dosta šminke i drugih proizvoda koji se odlično pokazali, pa ću u narednim postovima podeliti sa vama svoje utiske. Nadam se da vam se dopada i novi izgled mog malog bloga, bio je običan cirkus do sada, pa sam ga malo upristojila. Družićemo se uskoro ponovo, obećavam,






7 comments:

  1. Ja imam crni, u prvi mah sam imala incident sa njim (razmazao mi se svuda po licu, izgledala sam kao rakun), ali je sad mnogo bolji (ne znam šta mu se desilo) i zadovoljna sam poprilično, iako nisam baš spretna kad nanosim. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možda se malo osušio... Tako meni maskare uvek prvo budu užas, a onda se "unormale" :) Samo vežbaj i biće to ok :)

      Delete
  2. Nisam baš stručna sa gel lajnerom, najbolje se snalazim sa onim u olovci, ali ako ikada poželim da eksperimentišem - probaću. :) Piši češće. :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovo je mnogo preciznije, meni je npr. teško sa olovkom... Hoću, I promise! <3

      Delete
  3. oooo pa ti pišeš opeeet, pa jupiiiiii :D
    a gdje su šljokice nestale? a životinjice male lude?
    da nisam van teme, ne volim gel lajnere :D brže mi i jednostavnije s tekućim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šljokice su mi ostale samo u srcu, a životinjice otišle u ZOO vrt.
      Ja ne volim tečne, jer mi često izgledaju mnogo napadno na mojim očima, ali ponekad posegnem i za njima :) :*

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete