MakeupRSaveti

MakeupRSaveti

04 November 2014

Chanel lak za nokte - May Le Vernis #535

Pošto je dan lep, nekako prolećni, danas ću pisati o jednom divnom Chanel laku za nokte roooze boje. Dugo, dugo sam želela da u svojoj kolekciji lakova za nokte imam jedan Chanel. Razlog? Nemam  pojma. Kada je trebalo da se odlučim za jedan, ni 20 sekundi se nisam razmišljala, odmah sam izabrala nijansu May


Boja je nežna, baby pink, meni omiljena kada je u pitanju lak za nokte. Ono što me je posebno oduševilo je što lak MIRIŠE! Navikla sam na onaj zagušujući miris laka, posle koga morate pola sata da luftirate prostoriju, a svi koji su prisustvovali tom činu postanu malo šl-bl. Sa ovim to nije slučaj i to je definitivno bilo lepo iznenađenje.



Da bi se postigla puna pokrivenost, potrebno je naneti dva sloja. Lak je dovoljno gust da ne ostavlja ćelava mesta na noktima, a isto tako se ne razliva sa strane i ne ostavlja grozne balončiće.



Što se sušenja tiče, treba mu malo više vremena... Međutim, ja najčešće koristim Seche Vite preko svakog laka, pa mi to ne predstavlja problem. Ima  veoma visok sjaj i bez top coat-a, a ostaje na noktima dok vam ne dosadi.


Naopako bi bilo da ovaj lak nema sve kvalitete koje sam navela, s obzirom na cenu od 23 evra. Za te pare bi uz sve ovo trebalo i svako jutro krevet da mi rasprema. Ali je u pitanju poklon, pa neću da kmečim. Inače, presrećna sam što imam ovakvog lepotana u svojoj kolekciji, zaista je poseban i miljenik.

Do sledećeg kuckanja, veliki poljubac!


3 comments:

  1. Ne znam, nek me neko lupi po glavi ako ikad platim lak toliko ali da je lijep, jeste a i fin detalj je to sto mirise :D
    Sto ti kazes, za 23 eura bi trebalo i vrijednije dnevnicu da otplacuje :))

    ReplyDelete