MakeupRSaveti

MakeupRSaveti

17 June 2013

Swisso Logical losion za ruke Gold

Pre određenog vremena je Dijana pisala o kremama za ruke. Tu sam se ja u komentarima pohvalila kako, eto, sam ja srećnica nad srećnicama kojoj su ruke mekane i nisu suve, pa ni nemam potrebu za kremama... A iz onog famoznog Nuxe seta sam tu kremu prosledila dalje, jer meni, kako rekoh, ne treba.
I kako obično biva, posle par dana moje ruke su postale jako suve, počele su (prvi put u životu) da mi se pojavljuju zanoktice. Sve u svemu, ne tako lep prizor. Tako mi i treba! Umesto da sam pognute glave, onako stidljivo i skromno saosećala sa devojkama kojima ruke nisu mekane same od sebe, ja sam se hvalila. E, pa eto mi sad!!!
Što bismo rekli kad smo bili deca: "Ko se hvali, taj je mali!"


Srećom, pa sam ubrzo nakon toga dobila na poklon ovu kremu za ruke. Bila je to ljubav na prvi pogled - blještavo i elegantno pakovanje...
Zepter je rešio da svoje popularne proizvode učini malo luksuznijim, pa su u njih dodali čestice obojene u zlatno. Meni se to dopada, jer ja volim shiny stvari. Ona obična pakovanja smaraju.


Proizvođač kaže da je ovo fina emulzija koju koža lako upija, da ostavlja zaštitni film koji štiti od isušivanja i efekata koje ima voda. Takođe sadrži aminokiseline koje jačaju nokte i ekstrakt Ehinacee koja pojačava prirodni odbrambeni mehanizam kože. Idealno je upotrebiti nakon pranja ruku. Pantenol i aloe vera revitalizuju, hrane i vlaže kožu.

Evo i sastava, ko se bavi naučnim radom :D


U pakovanju je od 300 ml, baš elegantnom i lepom, bočica je prozirna i može se kroz nju videti krema sa svetlucavim česticama.


A sada je na red došlo moje mišljenje: ovo je najbolja krema za ruke koju sam do sada koristila. Zašto? Zato što ima trajan efekat. Pre nego što sam napisala ovaj post, testirala sam je jedno vreme... Koža je odlično upija, a na rukama ostaje vrlo diskretan šimer.Miris je prilično intenzivan, ali previše. Ruke istog trenutka postaju neopisivo mekane. Takođe sam prala ruke pola sata nakon nanošenja kreme, one su i dalje ostale mekane, kao da sam kremu tek namazala. A i ujutru kad sam se probudila.
U poslednje vreme imam i probleme sa zanokticama, jer koristim dosta agresivan skidač laka za nokte, ali su mi se povukle nakon mazanja losiona.

Poklopac može da se "zaključa", tako da nema brige da će losion iscureti u torbi

A evo kako izgleda:




Ovo je prvi put da probam nešto od Zepter kozmetike, imaju + od mene. Sviđa mi se, nadam se da će mi opet neko nešto pokloniti *8-> day dreaming

Da li ste vi koristile ovu kremu ili nešto od ove kozmetike?

Ljubim vaaaaaaaas



22 comments:

  1. 300ml? Ima da traje i traje......i traje :). Znam da ti se dopada zbog simera, znam :D. Sada bez zezanja, drago mi je da ti odgovara i da je imas u prilicno zavidnoj kolicini, pa ne moras brinuti da ce se prebrzo istrositi. Pakovanje - lux <3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mhm, neće se još dugo naći u potrošenim proizvodima :D
      To je stvarno glavni razlog, ali je i ovako više nego odlična, a pakovanje je zaista prelepo!

      Delete
  2. Prvi put vidim ovu kremu. Ali super je sto si nasla neku koja ti odgovara. Bas izgleda elegantno, malo mi je to cudno za kremu za ruke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovo je neko posebno izdanje... Da, volela bih da su sve kreme u ovakvom pakovanju :D

      Delete
  3. Imam njihov losion za ruke ali bez ovih divnih šljokica :) To je nešto najbolje što sam probala za ruke. Sve hoću da napišem post pa nikako.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znači nisam jedina koja je oduševljena :))

      Delete
  4. Nisam imala priliku ovo da probam,ali vidim da je lijepa. Bar mi se čini. Ja sam ovisnik o pranju ruku i mazanju kremom, tako da bih sve rado isprobala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako budeš u prilici, probaj obavezno!

      Delete
  5. Pakovanje baš deluje luksuzno! Nisam probala ništa njihovo :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ja sam se baš oduševila, lepo je kao poklon, može da posluži i kao dekoracija, a što je najvažnije, odlično neguje!

      Delete
  6. AnonymousJune 18, 2013

    Prvi put vidim/cujem za ovu kremu, ali deluje fino :) Meni je samo bitno da ne ostavlja neki sloj na rukama i kad dotaknem lice da se ne prenese jer onda pocnem da se preznojavam. Uh ja i kreme se nikad nismo slagale... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne ostavlja, skroz koža upije... Baš neobično :)))

      Delete
  7. Replies
    1. :))) Nadam se da će ti neko pokloniti <3

      Delete
  8. Ista se stvar i meni dogodila, haha. Jedna je blogerica pisala o nekoj kremi za ruke, a ja sam bila sva sretna što to meni ne treba. Ali sreća nije dugo potrajala, na žalost. Kupila sam L'Occitane kremu s cvijetom proljetne trešnje i ona je sada moj must have :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Džabe smo se radovale da nećemo imati problem suvih ruku :D

      Delete
  9. Zepter ima kozmetiku? Pa gdje ja živim? :D
    A tako divno izgleda i još je 300 ml :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Ja se nešto nisam interesovala za njih dok nisam ovo dobila, odlično je!

      Delete
  10. AnonymousJune 20, 2013

    Gde se moze naci i koja je cena?

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.zepter.rs/zepter/pages/article.php?id=34 Evo prodajnih mesta, a za cenu ne znam, jer sam dobila na poklon...

      Delete
  11. Sljokeeee! :) Samo neka sija! Dopada mi se kako izgleda kremica. Nisam nikad koristila njihovu kozmetiku verovatno zato sto nisam imala priliku da naidjem na nekog ko to prodaje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja kažem :D
      Da, teško se nalaze, ali ako naletiš, kupi :)

      Delete