MakeupRSaveti

MakeupRSaveti

29 May 2013

Moje đubrence - potrošeni proizvodi (2. deo)

Požalile ste mi se u prethodnom postu da vas nisam dovoljno smorila. Sada ću, ništa se ne sekirajte *;) winking Dakle, pre neki dan sam pisala o polovini (tj. manje od polovine) mog đubrenceta... Sada je na red došao drugi deo.


Ponosna sam na sebe što sam uspela da potrošim bar mali deo dekorative. Gomilam šminku i baš sam manijak po tom pitanju, ponekad se brinem za sebe koliko sam zaluđena. Imam tako momente kada želim sve da trošim, a nekad se "nameračim" na nekoliko proizvoda ne bih li ih potrošila, ali slaba vajda, uvek naiđe nešto drugo lepo i svetlucavo što mi privuče pažnju i onda zapostavim prethodno korišćenu šminku i sve tako u krug...



 1) Labello classic - nisam neki fan mazalica za usne, za razliku od većine blogerki koje imaju malu armiju svih ukusa, boja i veličina. Usne su mi uglavnom glatke (izbegavam ljubljenje na vetru), pa nemam neke posebne potrebe za negom. Za ovim labelom sam posezala kada su mi usne suve, a stavljam ruž (dakle jednom u mesec dana), tako da mi je dugo trajao. Verujem da su svi na svetu bar jednom korisitili ovaj proizvod, pa nema potrebe više da tupim o tome...

2) Nuxe suvo ulje - pominjala sam ga ranije. Redovno me tetke (imam ih 3, lucky me) obezbede bočicom ovog ulja. Pre svega čarobno miriše. Višenamensko je, što znači da možete da se mažete svuda - po kosi (dovoljna je jako mala količina - ako preterate, izgledaćete kao propali fudbaler), telu i licu. Suvo je, tako da nećete izgledati kao da ste se očešali o masno pile. Koža nakon nanošenja ovog ulja postane glatka i mirišljava gotovo 12h. Ja sam koristila ovo ulje uglavnom za mazanje dekoltea (ne moram da detaljišem).

3) Nuxe dnevna krema za lice - ovo je krema koja je najviše prijala mojoj suvoj koži i mnogo mi je žao što sam je potrošila. Kada budem u prilici, sigurno ću je opet uzeti. O tome šta ona "radi" sam već pisala u postu vezanom za moju negu lica, pa ako vas interesuje nešto više o ovoj kremi, kliknite 

4) Labello fruity shine roze - ovo labello koristim kao ruž ili sjaj, jer da lepu roze boju mojim usnama, pošto ja nisam ljubitelj ruževa i sjajeva. Mada u poslednje vreme otkrivam njihove čari, pa ću verovatno manje trošiti labello i neću kupovati novo dok ne potrošim jedno koje sada imam (sad će Caka i ostale ljubiteljke istih verovatno da pomisle svašta o meni).

5) Nuxe micelarna voda - ne znam zašto, ali mene micelarne nešto nerviraju, jer mislim da je to obični tonik za lice sa pompeznom reklamom. Tako da sam ja divljala sa ovim, zalivala se kao da je obična voda. Fina je, ima malo jači miris od drugih micelarnih koje sam probala. Zadovoljna sam, nije da micelarna može da napravi neko čudo...

A sada parfemi...


6) Armani Mania parfem - ovaj parfem sam jedno vreme nosila non-stop, ali pošto me svaki miris vezuje za neki period, nešto sam ga izbegavala pri kraju, pa je trošenje baš dugo trajalo. Ovo je prelep cvetni miris, malo je jači (bar za moj ukus, jer ne preferiram jače parfeme) - vrlo je elegantan i vanvremenski. Pakovanje nije neko ludilo (a i mene to oduševi kad tek dobijem parfem i izvadim ga iz kutije, posle toga se naviknem, koliko god da je wow, ja sam u fazonu "ok, oduševljenje tvojim izgledom me prošlo").

7) Versace Crystal Noir - ovo mi je bio omiljeni parfem. Završavam korišćenje još jedne bočice, koju sam uporedo koristila, ostalo mi je za još 3, 4 prskanja. Obožavam ovaj parfem, stvarno je poseban! Miris je kremast, sa podlogom od ambera i mošusa, svaki dan sam ga koristila. I sigurno ću ga jednog dana opet kupiti, mada ću jedno vreme dati šansu "nekim novim klincima"...


8) ELF Mineral Infused Face Primer - ovaj dečko je zagolicao Aneli maštu, evo da joj otkrijem šta mislim o njemu... Ovo obećavaju: da "ovaj prajmer transformiše lice u glatko i besprekorno "platno". Bori se protiv suvišne masnoće, suve perutave kože, uvećanih pora i sitnih bora (ovo se čak i rimuje). Ovaj prozirni višenamenski prajmer će pripremiti vašu kožu, tako da će šminka biti ujednačena i duže će trajati." Skroz se slažem! Probala sam i dosta skuplje prajmere, ali ovaj je definitivno osvojio moje srce! Naručila sam ga sa ELF-ovog UK sajta i košta 6 pounds (zamislite kako to izgovaram na britiš inglišu *=)) rolling on the floor).

9) ELF tečni korektor - za razliku od prethodnog proizvoda, ovaj me načisto razočarao i to je jedan od najglupljih proizvoda koje sam imala (u konkurenciji su sa sjajevima za usta na kuglicu iz osnovne škole što se sliju do pupka). Jer uopšte ne vrši svoju funkciju, čudna mu je struktura, loše prekriva (zapravo gotovo uopšte ne prekriva), jedino što lepo miriše. Takođe, četkica je kratka, pa nisam mogla sve da potrošim, iako sam se svojski trudila. Jeste da košta 1, 5 pound, ali ne bih ga više koristila ni džabe da mi daju! Dobro, lažem, bih kad bi bilo džabe.

10) Artdeco baza za senku - baš mi je dugo trajala, odlična je, ali ja nešto nisam zaljubljena u nju... Ispunjava sve što od jedne baze žena može da poželi (ili drag queen)... Možda moje oduševljenje nije postojalo zbog pakovanja, jer moram da koristim četkicu (ne volim da guram prstiće u šminku)... Neću je opet kupiti. Jedino ako ne bude bilo ništa drugo u ponudi, onda bih je uzela. A zašto? Nemam nikakvo razumno objašnjenje, jednostavno ne postoji hemija između ove baze i mene. Možemo da ostanemo friends, ali naša priča je završena *;;) batting eyelashes

Eto, za sada sam to potrošila... I za sada vas ovoliko smorila. Do sledećeg davljenja, ko nije, neka pogleda ovo: http://theuglydance.com/?v=meczunwdce (meni nikako da dosadi)...

A ja vas ljubim mnogo!




38 comments:

  1. Jao jako su mi slatke ove pandine glavice sa brojevima :)
    Meni Labella traju predugoooo. Jako m idosade a necu da ih bacim niti da kupim novo da ne bi zapostavila staro. Artdeco bazu imam i volm je, mada je ja nanosm prstima jer je ako najbolje nanesem. Tako da trpim guranje prstiju unutra. Medjutim sad mi je ostalo manje od pola pa mi nokti otezavaju posao i moram da koristim cetkicu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)))
      Isti "problem" imamo...
      Da, nekako je prevše "gusta" da bi se lepo rasporedila četkicom po kapku, lakše je prstima, a ja redovno imam duže nokte, tako da nisam oduševljena... Ali da uz pomoć nje stoji senka, stoji!

      Delete
  2. 3 puta san kupovala crni Versace :D.Fino si ti to potrosila, nisam generalno ocekivala ovako finu gomilicu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja želim treću bočicu :))) Jesam, ko bi rekao. Sad imam želju još više da trošim! :D

      Delete
  3. Znaš kako mi je neobično kad me netko u virtuelnom svijetu oslovi imenom, ja sam navikla da sam vama Karlito :LOL: ali neka,moje ime mi je ljepše.
    Hvala na recenziji prajmera i uzet ću ga čim bude kakav free shipping ili akcija. Još ako uhvatim i Powder Brush kojeg ganjam pola godine bit će super.Ljuta sam na ELF zbog toga.
    :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) A mene je živo zanimalo kako se stvarno zoveš :)
      Jeste, mnooogo lepše! Baš sam se oduševila kad si se "razotkrila" :)
      Nema na čemu!
      Uzmi, sigurno će ti se dopasti. I ja sam želela tu četku, ni na UK ni na francuskom sajtu je nikad nije bilo, a svi je hvale i obožavaju. Jesu nevaljalci!
      :*

      Delete
    2. ja imam već jednu koju sam kupila prije par godina.raspada mi se trenutno,ispadaju dlačice,po 5-6 poslije pranja,a još me služi.svaki dan je skoro u upotrebi.

      Delete
    3. Onda je jasno što je tako tražena... Moram i ja nabaviti jednu, 2, jer njih mnoogo često perem, pa da imam da promenim. Samo da budu na stanju, sve što valja, kod njih je out of stock :@

      Delete
  4. AnonymousMay 29, 2013

    Ti si meni aaaapsolutna kraljica!!!! :)
    Obozavam tvoje postove! Pored toga sto me sadrzaj uvek zainteresuje i saznam nesto novo, toliko se ismejem i posle se osecam sjajno. :) :) :) Cak i kad sam neraspolozena, iznova citam tvoje postove i raspolozenje se vrati :)
    A ugly dance...hit, hit, hit! :) Ne prestajem da se smejem! :) :) :)
    Go go Megi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemaš pojma koliko mi je drago :)))
      Ja već po ko zna koji put gledam sebe kao ugly dance-ujem, čak mi je i pesma ušla u glavu :D
      :****

      Delete
  5. Hahaha video je ludilo a i ova slika na kraju :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))) I ja sam oduševljena :D Bolji je od svih mojih videa :D

      Delete
  6. Bravo!!!
    Crystal Noir je i jedan od mojih najdrazih parfema. Imala sam ga odavno i potrosila :)
    Nivea plavo mleko za telo uvek imam u kuci...ostalo nisam probala ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znači da imamo sličan ukus :))))
      Polako, ima vremena, a neki nisu vredni probanja :)

      Delete
  7. hahahaha joj ja sam ovaj dance znala s drugaricom gledat, sve izmjenjamo :D ti si divlja macka, ti si tigrica, divlja cica maca sa ostrim noktima grrr :D
    Ova prva recenica se odnosi na mene pa me nisi htjela direktno imenovat ili se jos neko zalio?? :D
    Opet ti i tvoje tetke, ja sam shvatila da ima neka jedna sto te gotivi a ti njih bezobrazno imas vise?? i ne das nam nijednu? Pa rasporedi, brate dragi... ccc, sve sebi uzela! Hocu i ja to nuxe ulje da budem ko propali fudbaler, a i neki aktuelni :D da ne imenujem jer sigurno citaju tvoj blog pa da se ne nadju uvrijedjeni :) i ta nuxe kremica mi fino zvuci, otisla sam na stari post pa mi se svidja sto fino ukloni bubuljice :)
    Sto se parfema tice, ja sam vise tip za chrystal bright :) ovaj mi je prejak crni ...

    Eto raspisala sam se, saljem kiss :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)))))))))))))))))) Ta sam! :D
      Nisam htela da te prozivam :D :D Evo ti sad, nadam se da si se smorila kao kesa na vetru :D
      Može, nisam ja sebična :*
      Verujem da su mi oni najverniji čitaoci, bar oni koji su savladali abecedu...
      Stvarno je divna krema, ne bih ja rekla da jeste, da nije tako, znaš me :)
      Pih, a ja mislila da sam ja protivnik prejakih :D
      Ako si, ja tebi još veći kiss šaljem :******************

      Delete
    2. Odakle samo izvlacis ta poredjenja, da mi je znat :D ko bukvar si :D
      Beckham says hi :) zavrsio karijeru pa sad iskljucivo beauty blogove cita, ja sam uvela onu translate opciju samo radi njega :)
      Ma sve je meni lijepo, al nemam paraaaaaaa, valja mi cekat rodjendan za iduci prihod :D :****

      Delete
    3. Vidim ja nešto mu modro oko. Pomislih da ima masnicu. Kad ono čovek na tvoju preporuku uzeo Deborah paletu br. 03... :D :D :D
      Ja ti za rođendan poklanjam jednu tetku :)))) :*

      Delete
  8. AnonymousMay 30, 2013

    Cao, gde si kupila kremu NUXE i znas li da ima da se kupi negde u Srbiji ili Bosni?
    Kisss :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Krema je iz Francuske, a kod nas ne prodaju :( Ne znam za Bosnu, u Hrvatskoj mislim da prodaju, ako ti nešto znači... :*

      Delete
  9. Puse, puse i tebi, a baš si lijepe stvari potrošila :D
    LOL, ugly dance, još plačem od smijeha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :))
      I ja sam plakala, baš sam sexy :D :D :D
      Kiss, Saro :**

      Delete
  10. jos jednom svaka cast :)

    ReplyDelete
  11. Ja stvarno volim ove "potrošene" postove?! Dva parfema su stvarno big deal. Što se tiče micelarnih, ja ih volim, a čitala sam puno pohvala za ovu Nuxe, tako da me ipak zanima kako djeluje. A, sada kad si nahvalila ovaj elf primer, sve mi se nešto čini da ću ga i ja morati probati!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D I ja... Jer su ostali postovi nekako uglavnom vezani za prve utiske, ovo je oko nečeg isprobanog i proverenog :)
      Ne mogu da budem objektivna za Nuxe :/
      A primer probaj, nećeš zažaliti :)

      Delete
  12. Mooooram probati to Nuxe suho ulje :D a ova fotka na kraju je urnebesna, haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mooooooraš definitivno!!! Jer je predivno!
      Da, baš je kjut :D

      Delete
  13. Artdeco bazu imam još uvijek i baš dugo traje, a od e.l.f. se kanim odavno nešto naručiti, nadam se uskoro.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, i meni je trajala večnost, a dosta sam je koristila...
      ELF proizvodi su uglavnom dobri!

      Delete
  14. AnonymousMay 30, 2013

    juuu,imam i ja Vichy micelarnu ,sigurno već 3 mjeseca i nikako da je se riješim,maskaru mi ne miče nikako,puno para malo muzike,al'dobro lakše mi kad vidim da jOš nekome ne paše,jer sam nailazila na samo pozitivne recenzije! :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se... Verovatno kad vide da jedna hvali, a toliko para dale, moraju sve da hvale :D Meni nije ništa spektakularno, za razliku od kreme...

      Delete
  15. Svašta nešto lepo!Gde se kupuju ovi Nuxe proizvodi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Najbliže gde možeš da ih kupiš je Hrvatska, kod nas još uvek ne prodaju Nuxe :(

      Delete
  16. Ti si draga puuuuuuno proizvoda potrosila...svaka cast :D

    ReplyDelete
  17. jaoooo, kud pustih uglydance o.O
    aaa, kako je zarazna melodija i presmešno je, realno :D :D :D
    ahahahaah!!!!
    artdeco bazu nikako da potrošim...ali vidim da je tebi lepo išlo iako
    se niste našle :))
    imam želju da probam Nuxe ulje, aha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni se pesma mnogo dopada :D Drago mi je da si se nasmejala :)))
      Ma baš dugo sam je trošila, jedva stigoh do dna...
      Predivna su, obavezno, čim ti se ukaže prilika!

      Delete