MakeupRSaveti

MakeupRSaveti

18 March 2013

Nije mi rođendan, ali...

Čvrsto sam rešila da više neću da arčim pare na šminku. I donekle se pridržavam, ponekad popustim, ali oprostim sama sebi. Šta ću kad sam opsednuta i kada (bez preterivanja) srce počne ubrzano da mi lupa kada vidim bilo kakvu senku, ruž, puder... A što je najgore, zahvaljujući blogovima vezanim za lakove, polako, ali sigurno, postajem i njima opsednuta. Ako ikad budem mnooogo bogata, kupiću bazen i napuniću ga šminkom i lakovima (zatvorenim, naravno) i plivaću u tome svaki dan. Bićete pozvane na žurke pored bazena EmojiEmoji
Eto, obavestila sam vas o par mojih životnih odluka. Sada da pređemo na ono o čemu sam zapravo htela da napravim post. Ovih dana su me neki dragi ljudi obradovali poklončićima, tako da mi nije toliko teško što ja ne kupujem. I baš sam bila srećna, pa sam želela da to podelim sa vama...
Prvi i najdraži poklon je od blogerke Cake... Pošto sam prva koja je počela da je prati na njenom lepom blogu, dobila sam paketić od nje i mnogo sam se obradovala! Balzam za usne Balea i dezodorans, koji mirišu na čokoladu (njam njam), a lak je Golden Rose u prelepoj roze nijansi i ima veliku četkicu, taman da mogu malo brže da premažem moje duge kandže *B-) cool Baš sam joj zahvalna na ovom gestu, lepo sa njene strane, zaista.

Danas je stigao i paketić iz Francuske, sa čak četiri Maybelline gel ajlajnera (pošto sam se požalila da kod nas to nema da se kupi), Nuxe setom za putovanja u slatkom zelenom prozirnom neseseru i 2 color tattoo, svima omiljene, senke u zlatnoj (05 Eternal Gold) i srebrnoj (50 Eternal Silver), taman da dopunim moju skromnu kolekciju od 3 takve senke.

Jedva čekam da probam ovaj ajlajner, čula sam samo reči hvale za njega i nikako mi nije jasno zašto ga nisu uvezli i kod nas angry.gif Napravila sam zalihe, bolje bi mu bilo da je dobar...


Što se tiče Nuxe seta... Nuxe je francuska marka, njihova ulja su baš poznata, obožavam kako mirišu. Ovo je set za putovanja (znači da ću morati negde uskoro da odem, da mi se ne ubajati  icon_mrgreen.gif) sadrži micelarnu vodu sa 3 ruže, kremu za lice koja ga štiti od zagađenog vazduha, smiruje iritacije i tsl., njihovo opštepoznato ulje (Huile Prodigieuse) koje se može koristiti za kosu, telo i lice(imaju i zlatnu verziju, koju kada stavite, koža se presijava, kupala bih se u njemu, taman kad se ono budem obogatila, pa ako obezbedim i drugi bazen icon_mrgreen.gif ) , krema za ruke i nokte i kupku.

I na kraju, ništa manje drag poklon od moje majke, Aura lak za nokte Cobalt Blue, koji preko dana izgleda kao uniforma policajca, a uveče gotovo da je crn, to mi se baš dopada...


Mene uvek obraduje nečija pažnja (ne mora uopšte da bude u materijalnom vidu) i mnogo cenim to kod ljudi. Izvinjavam se što sam bila malo neozbiljna, želela sam da podelim sa vama moje maštarije... Nadam se da ne zamerate. Da li je vas neko obradovao poklonom u skorije vreme?

Želim vam lep dan i ljubim vas mnogo, hvala što čitate moje piskaranje

30 comments:

  1. Eh kako je to lepo :) Ja obozavam poklone posebno kad nisu za rodjendan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, divno, posebno je slatko kad je neočekivano :)

      Delete
  2. Sjajne si poklončiće dobila :)))! A za bazen, vidi da bude neki olimpijski (te veličine ako ne i veći). Balea je meni stvarno odlična marka, odnos cena-kvalitet je onakav kakav i treba da bude, a ne precenjeno i preplaćeno kako ja kažem, a sve im miriiiiiiiiiše ..Nadam se da ćes pisati malo više o tom NUXE setu, mislim posle tog putovanja na koje ideš :D. Mama je baš lepo odabrala, to je fina nijansa za kombinovanje:).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Videću da bude nekih tih dimenzija, spremi kupaći, neki sa šljokicama :D Slažem se za baleu, sve više imam njihovih proizvoda.
      Dogovoreno, kad ga malo budem istestirala, napisaću svoje mišljenje :) :******

      Delete
  3. Uuu svasta lepo si dobila :D Bas je lep lakic.
    Meni slabo ko ima da poklanja pa zato moram sama to da radim :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I široke si ruke prema samoj sebi :D Ako, ko nije za sebe, nije ni za druge :*

      Delete
  4. Jako mi je drago sto ti se dopao moj skromni pokloncic i sto si ga ovako lepo prikazala,zasluzila si mnoooogo vise :D
    Gel ajlajner mi se cini fenomenalnim,steta sto ga nema kod nas :/ Mada verujem da ce se urazumiti nasi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, stvarno sam se mnogo obradovala :*
      I ja se nadam, nemam pojma kojom se logikom vode, pa ne uvoze.... :/

      Delete
  5. Bas te krenulo sa poklonima :D Svidja mi se set, nadam se da ces pisati o ulju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kad bi ovako nastavilo, gde bi mi kraj bio :D Hoću, uskoro :)

      Delete
  6. Kakvi fenomenalni pokloni! Vau! Bas me zanima kakvi su lajneri. Ako su dobri da porucim i ja koji. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probala sam danas, gelast je skroz, intenzivan, lep... Videću još kako se ponaša, pa ću ti javiti vredi li :)

      Delete
  7. Uuuuh divne stvari, najjaca si mi sa zalihama ajlajnera! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moram da budem spremna za svaku situaciju :D

      Delete
  8. Mene sestra uvek obraduje kad mi kupi nesto jer imamo slican ukus :)) A potrebu za bazenom punim sminke u potpunosti razumem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja mojoj uglavnom tražim i naručujem šta želim, ali se obradujem kao da je iznenađenje :D Dobro je da ima neko ko me razume, sad mi je lakše :))))

      Delete
  9. Ah, da me barem netko ovako obradovao :)) Ali ja ću ti dolaziti s velikim vrećicama "kupati" se u tom tvom bazenu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko zna, ni ja se nisam nadala, možda se i tebi desi nešto ovako, možda i bolje :) Povedi i neke muškarce sa jakim rukama, "da ti prave društvo" :)))

      Delete
  10. :traži kupaći da uskoči u taj bazen:
    :D :D
    Wow! Divni pokloni, diiiivni! Nuxe stvarčice deluju naročito zanimljivo, a nema sumnje da si se pošteno obezbedila sa crnim gel lajnerom :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neki sa šljokicama, po mogućstvu :))) Danas počinjem da isprobavam Nuxe, pa će biti recenzija... A ja ništa ne prepuštam slučaju ;)

      Delete
  11. Blago tebi <3 Predivne stvarcice <3

    ReplyDelete
  12. ovo ulje i krema za ruke su predivni! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se za ulje, već sam koristila, a za kremu ću tek da vidim :)

      Delete
  13. Uvek je pravo vreme za kupovine i poklone, bilo da je sa povodom ili bez :) Super stvarcice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U pravu si, ko će da čeka rođendan :D

      Delete
  14. Ahahahah, bazen sa sminkom :D
    Pazi kad sam skocila u njega u mislima :DDD
    Koji si car :)

    Da se zapljunem u pratioce u komentarima :)
    Alekta :)

    ps. predivne stvarcice, a mogla bi i ti malo do Pariza, taman da iskoristis taj set za putovanja ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pazi da se ne nagutaš šljokica :D
      Hvala, to će verovatno sačekati leto, da odem opet da kupim set ako bude valjao :D

      Delete
  15. Hej kako sam ja propustila ovaj post napisan još prije 5 dnaa? hmmm... a baš volim postove sa novitetima...

    Uglavnom hoću da kažem da me jako ljuti što najbolji Maybelline proizvodi nisu dostupni ni kod nas, poput tog hvaljenog gel linera i tatoo sjenila.... To je toliko iritirajuće da mi dođe da nikad više niti jedan njihov proizvod ne kupim, ali ne mogu tako kad obožavam njihov korektor Eraser ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam kako je moglo da ti promakne :)
      Takođe, kad gledam njihov USA sajt, plače mi se šta sve postoji, a kod nas neke gluposti prodaju. I treba im čitava večnost da i to malo šminke dođe do nas... Znam da ga obožavaš :)))

      Delete