MakeupRSaveti

MakeupRSaveti

07 October 2013

Front Cover set New Sparkler

Još davno sam dobila ovaj savršeno lep set od Coxy sa bloga Šminka je ljubav, ali u prethodnom periodu sam jedva imala vremena da dišem, pa nisam stigla da o njemu pišem (rimuje se).


Par dana nakon mog rođendana (opet), obradovala me onim što ja naaajviše volim - setom koji u sebi sadrži šljoookice, tj. kozmetički gliter, koji se može koristiti kako na očima, tako i na noktima i gde vam je sve volja. Pored 3 pakovanja različitih glitera, sadrži 3 predivna laka za nokte koji su idealni za jesen, četkica za nanošenje glitera na oči i "lepka" za iste.

Front Cover su poznati po ovakvim setovima koji prate trendove sa modnih pista i LE kolekcijama koje izlaze 2 puta godišnje - za jesen/zimu i proleće/leto i namenjeno je ženama sklonim eksperimentisanju (ta sam :) , bar što se kozmetike tiče). Kod nas se mogu nabaviti u Sephora-i.


U čvrstoj i lepo dizajniranoj kutiji, pored ušuškanih proizvoda se dobijaju i instrukcije kako na razne načine možete kombinovati njen sadržaj. 



Danas ću se posvetiti lakovima. Kako sam koji testirala, dobijala sam nove favorite, tako da ne znam za koji bih rekla da mi je omiljeni. 


Ono što je zajednično za sva 3 laka jeste da su sedefasti, imaju debelu i gustu četkicu kojom možete izuzetno lako da nanesete lak... Svaki sam namazala tako što sam prvo stavila jedan tanji sloj, a zatim drugi srednje debljine i dobila savršenu pokrivenost. Iako su lakovi sedefasti, one brazde koje imaju običaj da ostavljaju su jedva primetne samo na zlatnom laku, kod druga 2 se ne vide.

Pored boja, oduševila me i postojanost lakova. Već sam vam se požalila na to da sam bila "kratka" sa vremenom, pa su mi ovi lakovi bili dobri saveznici jer su mi stajali po nekoliko dana na noktima, a da se nije pojavila bela linija.

Lakovi se suše standardnom brzinom.



Prvi lak se zove Violet Eyes, sedefasta ljubičasta sa primesama plave, na fotografijama je bez nadlaka.



 Darkness je dosta tamna nijansa ljubičaste, idealna za darkerske dane (iako sam sva sparkly, shiny, iznenadilo bi vas koliko često mi naiđu upravo ti dani kada volim tamne boje na sebi). Ukrasila sam ovaj manikir sa par krupnih šljoki, kao kontrast ovoj tamnoj boji. Ni preko ovog laka nisam stavljala nadlak.
 


Što se tiče poslednjeg laka koji se zove Old Gold, bila je ljubav na drugo mazanje. Prvi put sam ga namazala kao nogama, po zanokticama, pa sam bila ljuta na lak, a zapravo je bila moja krivica što ni posle milionitog puta ne umem lepo da namažem nokte. Srećna sam što je u setu i zlatan lak, jer ga već dugo želim, mislim da može da se kombinuje na različite načine. Ukrasila sam ga šljokicama koje sam natapkala prstima dok se lak još nije skroz osušio, a onda premazala bezbojnim, da bi šljoke ostale na mestu.

A sada dodatak mojoj kolekciji:

Siver Holographic glitter
Rose Gold glitter
Silver Glitter Dots
U sledećem postu ću vam pokazati kako sam ove divote kombinovala na očima (ne mislim na lakove, naravno). 

Da li vam se dopada ovaj set?

Poljubac od Magdalene 


*Set sam dobila na poklon, ali to nije uticalo na moju objektivnost prilikom pisanja o proizvodu. Moje oduševljenje je 100% iskreno, što gestom Coxy, što samim setom, koje i sestre Pixywoo hvale, ako vam nije dovoljan moj sud :)

28 comments:

  1. Predivan set, ali predivan. Ja baš volim setove, nekako ih lijepo upakuju, i inače ja to zovem mamipare :). Lakovi su odlični, mislim na boje, a naravno volim šljokice, tako da...ovo bi bilo divno za mene!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Nadam se da ćeš nabaviti svoj primerak, jer je zaista predivan!

      Delete
  2. Mogu da zamislim kako bi izgledalo na očima :) Jako lep poklon. Plavi lak mi se posebno dopada

    ReplyDelete
  3. Gledala sam ovaj set,sto zbog lakova,sto zbog sljokica,bas je jedinstven,a i vidim bas dobar,jedva cekam da vidis sta ces uraditi sa sljokicama :)

    ReplyDelete
  4. Super je set, obozavam sljokice. :)

    ReplyDelete
  5. Šljoooke :D

    Lep gest, lep poklon, lepi swatchevi i lepo je što si objavila nov post.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se, divan gest :)) Hvala, nije me dugo bilo... :*

      Delete
  6. Inace nisam nesto zaludjena sljokicama, kao NEKI ovde. ;) Ali zato kada dodje zimski period, ja bih se u gliteru davila. Nije los set, sve u svemu, ali moze i da se skrpi slican ovakav kod kineza. :) P.S. Anotacija je genijalna - posto tebi nista ne verujemo, dobro je da si rekla da i Pixiwoooice hvale ovaj set. ;) :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Kupovala sam kod Kineza, ali ne sija ovako, garantujem!!!
      Čisto da potvrdim tvrdnje :))) :*

      Delete
  7. Drago mi je da uživaš u setu :) Lepo si ga predstavila, na noktima super izgleda, a posebno me zanima kako si ove šljokice iskombinovala na očima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, drago mi je da ti se dopada :) Imaš priliku da vidiš :)

      Delete
  8. Stvoreno za tebe :D samo neka ima sljokica :) a meni mogu ova prva dva laka, hvala :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jedino da daš neku bočicu da ti prespem malo, jer sam se zaljubila u njih... Ali bih podelila :)))

      Delete
  9. Odlicno! Eto vidis da su ti setovi dostupni i kod nas! Taman da me prodje griza savesti jer stalno pisem o stranim proizvodima :D
    Odlican je setic, mada ja vise volim one sa senkama ::)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obema nam je lakše :D
      Senki imam more, a šljokica mi nikad dosta :D

      Delete
  10. U bas zabavno :)

    ReplyDelete
  11. Ko bolje od tebe da prestavlja šljokice po bilo kom osnovu. Svako u blogosferi ima svoju ljubav prema nečemu :D.
    Recimo, ja znam da bi ti bila najsrećnija na svetu da dobiješ neku kremu za ruke, to ti je ooomiljeni proizvod. Šalim se, znaš i sama koliko smo srećne kada otkrijemo razliku neku :D.
    Od šljokica mi je favorit prva teglica, a od lakova zlaja :D.
    Čekam i na okicama da vidim <3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doktorka za šljokice :D
      Hahaha, danas sam se smorila kad je ona svima stavila kremu na ruke. Jeste lepa, ali nemoj me, brate, ne volim :D
      Meni su sve i svi favoriti :D
      Nadam se da će ti se dopasti :*

      Delete
  12. Divan gest od Coxy <3

    Jedva cekam tutorijale :*

    ReplyDelete
  13. Jooooooj jedva čekam da vidim kako izgledaju!!!

    ReplyDelete